>
Patientberättelser

Tel: 0705-73 14 00 (telefontid torsdagar kl 8.30-9.30)  cecilia@homeopatica.se  Bredgatan 2, 602 21 Norrköping

Besöksadress: Vårt Alternativ, ingång via Spången mellan Sandgatan och Strömsparken

PATIENTBERÄTTELSER

PILONIDAL CYSTA

"Jag kan inte tacka dig nog! Jag var ganska skeptisk till att något skulle kunna hjälpa mig och när jag ser tillbaka är det skrämmande, på vilket mörkt ställe jag befann mig psykiskt, på grund av mina hälsoproblem. Än en gång, tack för din hjälp! Jag känner mig mycket bättre och har ett bättre självförtroende och om några nya symtom kommer så vet jag vem jag ska kontakta", Kvinna 22 år


ASTMA

Filmregissören Titus Paar berättar om sina upplevelser i denna film.

MIGRÄN

"För ett år sedan så tog jag kontakt med homeopaten Cecilia i Norrköping! Hade provat allt, menar verkligen allt! Mediciner, stressterapi, sjukgymnastik, KBT, yoga, bedövningssprutor i nacken mm. Men inget hjälpte. Min migrän var hormonell så till vida att jag kunde koppla ihop den med min mens. Ca två veckor i månaden blev alltid förstörda av migrän och huvudvärk. Värst på vintern! Behöver jag ens nämna att detta har hämmat mig i mitt liv, både privat och på jobbet?..🙁

Jag startade upp behandling hos Cecilia och för varje månad som gick så blev det färre och färre dåliga dagar. 4 månader efter att jag startat behandlingen så kände jag en tydlig skillnad. Nu hade jag bara huvudvärk några enstaka dagar i månaden. Efter ytterligare några månader så var det i princip helt borta! Och faktum är att när migränen försvann så fick jag halva mitt liv tillbaka!! Kanske låter överdrivet men den som lever med värk och smärta kan lätt förstå vad jag menar. Idag är jag frisk från migränen! Visst kan jag stressa till mig lite vanlig huvudvärk, men det är ju bara en bra signal på att stressa ner lite.😊

Jag har Cecilia och homeopatin att tack för mycket! TACK! ❤// Agneta️"


KÖRTELFEBER

"Efter rejäl svullnad och värk i halsen med feber sökte jag läkarhjälp en tisdag och fick diagnosen körtelfeber. Eftersom det är ett virus kunde jag inte få någon hjälp av läkaren och fick beskedet att det skulle ta ca 2-4 veckor innan jag blev frisk.

Jag fick kontakt med Cecilia samma dag som genom att ställa frågor om mig och mina symtom gav mig piller senare under eftermiddagen. Därefter hade vi kontakt under ett par dagar innan det vände och jag blev snabbt bättre.

På några dagar gick jag ifrån riktigt svullen hals, att knappt kunna svälja och hög feber tills att under söndagen vara feberfri och kunna äta riktig mat.

På måndagen var jag med på uppropet i skolan, första dagen på gymnasiet för min del. Jag kan fortfarande inte förstå att det ens var möjligt, så dåligt som jag mådde veckan innan.

Så glad och tacksam över den proffsiga hjälp jag fick och alla dagars lidande som jag slapp.

Rekommenderar alla med körtelfeer att ta kontakt med Cecilia direkt.

Tack från Frida"


PSORIASIS

"Jag rekommenderar Cecilia på Homeopatica fullt ut.

Jag hade psoriasis, med massor av klåda både i huvudet och på kroppen. Nu efter behandling så är jag nästan av med psoriasisen. I huvudet finns inget kvar. Nu slipper jag klia mig en massa så att folk tror att jag har massor med mjäll som ligger på axlarna.

På armbågen är det till 98% borta och på övriga delar krymper det sakta tillbaka. Det kliar inte så mycket heller.

Jag fick även en bonus av behandlingen, då jag även är diabetiker. Mitt socker gick ner från att ha legat mellan 11-13 till nu mellan 7-8.

Jag är överlycklig över att få gått hos Cecilia. Tveka inte att kontakta henne om du har psoriasis eller annan sjukdom."

Ingrid 70 år, Norrköping


UTBRÄNDHET

"När jag träffade Cecilia på den första konsultationen för mina problem kände jag mig så trygg och professionellt omhändertagen. Hennes frågor var väl igenomtänkta och holistiska! Jag har god erfarenhet sedan tidigare vilka fantastiska resultat homeopatin ger och så blev det även denna gång. Det finns bara en nackdel med detta, och det är att man får träffa Cecilia för sällan då man blir frisk och kry så fort!"

Mia 47 år, Norrköping


ASTMA

"Har medicinerat mot astma sedan 1997 och trots det haft besvär vid fuktigt väder.

Efter att jag fått homeopatisk behandling under 3 månader har jag nu helt slutat med kortison och bricanyl. Jag har inte heller besvärats av återkommande förkylningar och luftvägsinfektioner som varit frekventa under de senaste åren."

Linnea 49 år


ALLERGI

"Jag diagnosticerades som 5-åring för allergi omfattande lövträd, gräs, pälsdjur, gråbo och kvalster(damm) och genomgick till och med 17 års ålder hyposensibilisering. Jag avslutade denna behandling i samråd med läkaren som behandlat mig under alla år och har sedan dess tvingats till att varje dag hela året ta allergimedicin i olika former. Trots denna behandling och med åtskilliga sorters läkemedel för allergi och astma tilltog allergin snarare än lindrades. Min allergi märktes främst genom kliande och rinnande ögon, rinnande näsa och nysningar, trötthet och andning. Jag märkte senare att allergin nu utökats till att omfatta även mat och dryck.

En bekant berättade då om att han blivit kvitt sin allergi och astma med hjälp av klassisk homeopati, jag blev självfallet nyfiken och började fundera på hur detta kunde hjälpa mig och bestämde mig för att ta kontakt med homeopatin.

Sagt och gjort kontaktade jag Homeopatica för ca: 1 år sedan då jag också påbörjade min behandling och sedan dess har jag endast i undantagsfall haft besvär och inte tagit en enda allergitablett. Det känns fantastiskt att gå från så många år med konstanta allergiska besvär till att idag, när jag precis passerat 50, vara besvärsfri!

Som en bonus har jag även i det närmaste blivit av med envis fot- och nagelsvamp.

Jag kan å det varmaste rekommendera dig med liknande besvär att prova homeopati för ett liv utan nysningar, kliande ögon, trötthet och andningsproblem!"

Gunnar 50 år, Norrköping


KÖRTELFEBER

Efter körtelfeber hade mitt immunförsvar och min kropp svårt att återhämta sig. Men det hjälpte Cecilia på Homeopatica mig med

Helena 30 år, Norrköping


RINNANDE & TÄPPT NÄSA

"Jag har i många veckor tänkt på dig med så stor tacksamhet, nu är ju perfekt tillfälle att uttrycka det. Eller....bättre vore väl att skriva en stor skylt och gå runt på stan och skrika ut i megafon hur effektivt homeopati är. Efter alla dessa år av ständigt rinnande näsa har jag nu börjat gå promenader utan att ha med näsduk. Jag har till och med slutat ta stora mängder nässpray. Plötsligt kan jag andas genom båda näsborrarna samtidigt, den ena var nästan alltid täppt förut. Det har gjort en väldigt stor skillnad på min sömn.

Kanske kan det uppfattas som en bagatell att ha haft detta problem, men för mig har det inneburit en slags nervositet i sociala sammanhang, som jag insett att jag blivit medveten om att jag haft först nu när den släppt. I snitt snöt jag mig ca 4 ggr i timmen förut, och det ser helt enkelt inte fräscht ut att göra det bland andra. Så det här har inneburit en stor skillnad i mitt liv som jag är otroligt tacksam för. Jag är väldigt glad att jag träffade dig och fick den här hjälpen."

Lina 42 år, Norköping


Copyright © All Rights Reserved