>
Om mig

OM MIG

Jag heter Cecilia Strid Pettersson och bor i Norrköping där jag också har min praktik.


Jag är internationellt diplomerad klassisk homeopat och har studerat vid Medica-skolan i Norrtälje under 3 års tid och fick mitt diplom 2014.  Medica-skolan drivs av Viveca Wilhelmsson och studierna är baserade på Professor George Vithoulkas e-learning program som också har grundat International Academy of Classical Homeopathy på ön Alonissos i Grekland.

Se gärna filmen här bredvid.


I Stockholm år 1996 erhöll George Vithoulkas "the Right Livelihood Award" även kallat det Alternativa Nobelpriset för sitt enastående bidrag att återupprätta den homeopatiska kunskapen och för hans skolning av homeopater till högsta kunskapsnivå. (Se www.vithoulkas.com för närmare presentation).


Jag har även studerat basmedicin motsvarande 60 poäng, vid Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm.

Varje år deltar jag dessutom i vidarutbildningar både i Sverige och utomlands.

 

Jag är medlem i KHY som står för Klassiska Homeopaters Yrkesförbund och som innebär en kvalitetsstämpel för dig som patient.

KHY:s fullvärdiga medlemmar har:

En basmedicinsk utbildning som motsvarar minst 60 högskolepoäng.

En utbildning i klassisk homeopati på minst 600 undervisningstimmar.

En ansvarsförsäkring.

Jobbar under tystnadsplikt.


Tidigare i livet har jag bland annat arbetat över 15 år inom kosttillskottbranschen, som Key Account Manager, vilket tidigt lade grunden till ett genuint intresse för hälsa och egenvård. Successivt har jag känt att jag vill på ett mer kraftfullt sätt hjälpa människor till bättre hälsa, och på den vägen är det.


Jag själv kom i kontakt med klassisk homeopati 2006 och sedan dess har det inte funnits något alternativ för mig. Om jag eller min familj drabbas av sjukdom, så söker vi direkt lösningen inom homeopatin, för en mer kraftfull medicinsk behandlingsform finns inte enligt mina erfarenheter.


För mig är det en gåta att inte fler känner till homeopatin i Sverige.


Klassisk homeopati är smart och effektiv, tag ansvar för din hälsa och kontakta mig idag!

Cecilia Strid Pettersson Internationellt diplomerad klassisk homeopat