>
Patientberättelser

Tel: 0705-73 14 00 (telefontid torsdagar kl 8.30-9.30) cecilia@homeopatica.se Bredgatan 2, 602 21 Norrköping

Besöksadress: Vårt Alternativ, ingång via Spången mellan Sandgatan och Strömsparken

PATIENTBERÄTTELSER

ASTMA

Filmregissören Titus Paar berättar om sina upplevelser i denna film.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PSORIASIS

"Jag rekommenderar Cecilia på Homeopatica fullt ut.

Jag hade psoriasis, med massor av klåda både i huvudet och på kroppen. Nu efter behandling så är jag nästan av med psoriasisen. I huvudet finns inget kvar. Nu slipper jag klia mig en massa så att folk tror att jag har massor med mjäll som ligger på axlarna.

På armbågen är det till 98% borta och på övriga delar krymper det sakta tillbaka. Det kliar inte så mycket heller.

Jag fick även en bonus av behandlingen, då jag även är diabetiker. Mitt socker gick ner från att ha legat mellan 11-13 till nu mellan 7-8.

Jag är överlycklig över att få gått hos Cecilia. Tveka inte att kontakta henne om du har psoriasis eller annan sjukdom."

Ingrid 70 år, Norrköping

 

UTBRÄNDHET

"När jag träffade Cecilia på den första konsultationen för mina problem kände jag mig så trygg och professionellt omhändertagen. Hennes frågor var väl igenomtänkta och holistiska! Jag har god erfarenhet sedan tidigare vilka fantastiska resultat homeopatin ger och så blev det även denna gång. Det finns bara en nackdel med detta, och det är att man får träffa Cecilia för sällan då man blir frisk och kry så fort!"

Mia 47 år, Norrköping

 

ASTMA

"Har medicinerat mot astma sedan 1997 och trots det haft besvär vid fuktigt väder.

Efter att jag fått homeopatisk behandling under 3 månader har jag nu helt slutat med kortison och bricanyl. Jag har inte heller besvärats av återkommande förkylningar och luftvägsinfektioner som varit frekventa under de senaste åren."

Linnea 49 år

 

ALLERGI

"Jag diagnosticerades som 5-åring för allergi omfattande lövträd, gräs, pälsdjur, gråbo och kvalster(damm) och genomgick till och med 17 års ålder hyposensibilisering. Jag avslutade denna behandling i samråd med läkaren som behandlat mig under alla år och har sedan dess tvingats till att varje dag hela året ta allergimedicin i olika former. Trots denna behandling och med åtskilliga sorters läkemedel för allergi och astma tilltog allergin snarare än lindrades. Min allergi märktes främst genom kliande och rinnande ögon, rinnande näsa och nysningar, trötthet och andning. Jag märkte senare att allergin nu utökats till att omfatta även mat och dryck.

En bekant berättade då om att han blivit kvitt sin allergi och astma med hjälp av klassisk homeopati, jag blev självfallet nyfiken och började fundera på hur detta kunde hjälpa mig och bestämde mig för att ta kontakt med homeopatin.

Sagt och gjort kontaktade jag Homeopatica för ca: 1 år sedan då jag också påbörjade min behandling och sedan dess har jag endast i undantagsfall haft besvär och inte tagit en enda allergitablett. Det känns fantastiskt att gå från så många år med konstanta allergiska besvär till att idag, när jag precis passerat 50, vara besvärsfri!

Som en bonus har jag även i det närmaste blivit av med envis fot- och nagelsvamp.

Jag kan å det varmaste rekommendera dig med liknande besvär att prova homeopati för ett liv utan nysningar, kliande ögon, trötthet och andningsproblem!"

Gunnar 50 år, Norrköping

 

KÖRTELFEBER

Efter körtelfeber hade mitt immunförsvar och min kropp svårt att återhämta sig. Men det hjälpte Cecilia på Homeopatica mig med

Helena 30 år, Norrköping

 

RINNANDE & TÄPPT NÄSA

"Jag har i många veckor tänkt på dig med så stor tacksamhet, nu är ju perfekt tillfälle att uttrycka det. Eller....bättre vore väl att skriva en stor skylt och gå runt på stan och skrika ut i megafon hur effektivt homeopati är. Efter alla dessa år av ständigt rinnande näsa har jag nu börjat gå promenader utan att ha med näsduk. Jag har till och med slutat ta stora mängder nässpray. Plötsligt kan jag andas genom båda näsborrarna samtidigt, den ena var nästan alltid täppt förut. Det har gjort en väldigt stor skillnad på min sömn.

Kanske kan det uppfattas som en bagatell att ha haft detta problem, men för mig har det inneburit en slags nervositet i sociala sammanhang, som jag insett att jag blivit medveten om att jag haft först nu när den släppt. I snitt snöt jag mig ca 4 ggr i timmen förut, och det ser helt enkelt inte fräscht ut att göra det bland andra. Så det här har inneburit en stor skillnad i mitt liv som jag är otroligt tacksam för. Jag är väldigt glad att jag träffade dig och fick den här hjälpen."

Lina 42 år, Norköping

 

Copyright © All Rights Reserved